Vitaminer & Antioxidanter

Vitaminer & Antioxidanter är byggstenar för mycket av kroppens funktioner. Vid brist blir du lätt sjuk, känner dig trött och tappar ork. Vid sjukdom som förkylning och influensa bildas mycket fria radikaler i kroppen. Antioxidanters uppgift är att neutralisera dessa fria radikaler så att du så fort som möjligt kan bli frisk igen och få ett starkare immunförsvar.

För personer som lever ett stressigt liv är det extra viktigt att se till att kroppen får i sig Vitaminer & Antioxidanter. Idag äter vi även mycket mat av halvfabrikat vilket gör att vi får i oss betydligt mindre Vitaminer & Antioxidanter.

Genom intag av extra Vitaminer & Antioxidanter kan kroppen fungera optimalt. Du stärker ditt immunförsvar, riskerar mindre att bli drabbad av olika sjukdomar samt får mer energi och ork!


ARGUS BLÅBÄR

ARGUS Blåbär

Kostnad: 79 kr / 1 mån förbrukning
Du sparar: 8 kr (ord pris: 87 kr)

Blåbär är extremt rika på antioxidanter som skyddar cellerna från att åldras i förtid. Blåbär håller dig frisk, skyddar mot infektioner, renar blodet, förbättrar cirkulationen och är framförallt väldigt bra för synen. ARGUS är en av de starkaste blåbärsprodukterna på marknaden. ARGUS innehåller dessutom selen, zink och vitaminerna A+E.

 

Norvital Acai Super

Acai antioxidanter

Kostnad: 149 kr / 2 mån förbrukning
Du sparar: 149 kr (ord pris: 298 kr)

De senaste åren har Acai blivit mycket populärt på grund av sina nyttiga egenskaper som kosttillskott. Acai finns i flera olika former, hela bär, tablettform, smoothies och juice. Acai har traditionellt använts i Brasilien i flera hundra år i matlagning som smaksättning. Acaibär är bra för att det innehåller mineraler, antioxidanter, nyttiga omega-9-fettsyror och och aminosyror. Antioxidanter bidrar till att förhindra s.k. fria radikaler som är molekyler vilka skadar kroppens celler. Acaibärets antioxidanter bekämpar alltså inte bara fria radikaler utan stärker även immunförsvaret och ger dig mer energi. Aminosyror är viktiga för att kroppen ska kunna bilda muskler (via protein) och omega-9 fettsyra anses ha anti-inflammatoriska egenskaper. Norvital Acai Super innehåller även A-vitamin, vitamin D3, C-vitamin, E-vitamin, Zink, Mangan, Krom samt Selen vilket gör det till bland det mest kompletta kosttillskott du kan finna vad gäller vitaminer och antioxidanter!