Skönhetsprodukter

Ge din naturliga skönhet en liten hjälp på traven! Skönhetsprodukter för vitare tänder, sammetslen mjuk hud, längre ögonfransar, lätt och behaglig rakning av benen och mycket mer! Sidan uppdateras regelbundet med nya skönhetsprodukter.


ProWhite Tandblekning

Tandblekning

Kostnad: 69 kr / 1 mån förbrukning
Du sparar: 180 kr (ord pris: 249 kr)

Nu kan du få det bländande vita leendet du alltid drömt om utan långa dyra besök hos tandläkaren. ProWhite är ett unikt tandblekningssystem som har gett ett vitare leende åt tusentals nöjda kunder. Dess unika blandning av naturliga tandblekningsingredienser tar fram den naturliga vita färgen på dina tänder, utan krångel och höga kostnader.

 

Intuition – Raka benen har aldrig varit enklare

rakning för kvinnor

Kostnad: 19 kr
Du sparar:- (ej uträkningsbart)

Intuition – världens första allt-i-ett raksystem för kvinnor blev genast en bästsäljare och används av miljoner kvinnor runt om i världen. Nu är hyvel och refill ytterligare förbättrade för att ge dig en ännu närmare och behagligare rakning. Intuition löddrar och rakar på samma gång med ett perfekt resultat. Nu behöver du inte lägga mycket tid på rakning – ta en dusch och se hur enkelt det kan vara. De 3 precisionsslipade bladen sitter mitt på raktvålen som skummar ögonblickligen vid kontakt med vatten. Den innehåller vårdande E-vitamin och Aloe Vera som gör huden mjuk och smidig. Intuition är utvecklad och producerad av Wilkinson Sword – en av världens två ledande producenter av högkvalitativa raksystem för kvinnor och män.